Alle samlinger
Hjelpeartikler
Møter
Fysisk/video årsmøte med håndsopprekning
Fysisk/video årsmøte med håndsopprekning
Lars Lindtner avatar
Skrevet av Lars Lindtner
Oppdatert over en uke siden

I et årsmøte som er fysisk eller over video samles man enten fysisk, via video eller en kombinasjon av dette. Deltagerne får en innkalling til møtet og man avholder møtet på et gitt tidspunkt. Når man har sendt innkalling vil deltagerne kunne logge seg på Bård for å lese seg opp på sakene. Avstemningen gjøres ved håndsopprekning under møtet.

Planlegg årsmøtet

 1. Opprett møte

  Trykk på “Nytt møte” for å opprette Årsmøtet. Velg "Fysisk/video".

 2. Forbered sakene

  Start forberedelsen av sakene. Legg til tittel, sakstekst og eventuelle vedlegg. Husk å velge "vedtakssak" og legge inn forslag til vedtak på saker med avstemning.

 3. Legg til deltagere

  Du kan laste opp en Excel-fil for å legge til møtedeltagerne. Alternativt, hvis du allerede bruker medlemsregisteret i Bård, kan du legge til alle medlemmene, eller basert på medlemskapstype.

Gjennomfør årsmøtet

 1. Send innkalling

  Trykk på "Inviter deltagere". Hvis du ønsker å informere om møtet før du sender sakslisten (f.eks om du ønsker å informere om dato og åpne for innspill) kan du sende en kalenderoppføring. Er sakslisten klar, kan du sende kalenderoppføring og sakslisten samtidig.

 2. Start møtet

  Når årsmøtet starter trykker du på "start møtet". Nå kan du skrive inn de endelige vedtakene i sakene.

 3. Skriv de endelige vedtakene

  Bård lager møtereferatet automatisk basert på teksten i sakene. Husk å oppdatere vedtaket med resultatet fra avstemningen. Du kan til enhver tid forhåndsvise referatet.

 4. Send til gjennomlesning/signering

  Når møtet er ferdig, kan du sende referatet til gjennomlesning eller direkte til signering. Da signeres referatet enkelt med BankID.

Andre nyttige artikler

Svarte dette på spørsmålet?