Gjennomlesning av møtereferatet
Oppdatert over en uke siden

Etter møtet er ferdig kan du velge å sende møtereferatet til gjennomlesning. Da kan deltagerne komme med innspill til det endelige referatet.

Når møtet er ferdig og du har skrevet de endelige vedtakene i sakene, klikker du på "Ferdigstilling av møte". Så velger du "Send til gjennomlesning" og klikker på fortsett.

Velg så hvilke deltagere du vil skal lese gjennom. Deltagerne får en e-post med link til gjennomlesningen.

Hvis noen vil foreslå en endring eller komme med et innspill kan de legge igjen en kommentar. Merk at disse kommentarene ikke kommer med i referatet, og må eventuelt legges inn manuelt hvis dere ønsker det.

Endre referatet

For å endre referatet endrer du tekstene på sakene i selve møtet. Er du inne i gjennomlesningen og ønsker å gjøre endringer går du bare på menyen og velger "Rediger møte".

Behandle kommentarer

I sakslisten i møtet kan du raskt se hvilke saker som har kommentarer.

Når du har gjort endringene kan du eventuelt markere kommentaren som behandlet. Dette er en god måte å holde oversikt over innspillene som er komt inn. Den som har kommentert får ikke varsel om at en kommentar er behandlet.

Når alle har lest gjennom og bekreftet får du en e-post om at møtereferatet er klart til å sendes til signering.