Send innkalling på nytt
Oppdatert over en uke siden

Etter du har sendt ut kalenderoppføring og/eller saksliste til et møte, kan du når som helst sende innkallingen på nytt - for eksempel hvis du ønsker å minne om møtet, eller hvis noen ikke finner innkallingen i innboksen sin.

Først trykker du her for å få opp deltagerlisten:

Her får du oversikten over hvem som har godtatt eller avslått innkallingen, og hvem som ikke har svart. For å sende ut innkalling på nytt, klikk på menyen til høyre på en deltager og så "Send innkalling på nytt".

Da får du se hvordan innkallingen ser ut, og du kan legge til en tekst i e-posten. Har du allerede sendt ut sakslisten, vil innkallingen inkludere denne. Hvis ikke, er det kun kalenderoppføringen som blir sendt på nytt.

Send påminnelse til flere samtidig

Ønsker du å sende en påminnelse til flere samtidig, kan du velge flere deltagere ved å huke av i sjekkboksen til venstre for navnene deres. For å velge alle, kan du huke av i den øverste sjekkboksen. Du kan for eksempel sende en påminnelse om innkalling til alle som ikke har svart ved å trykke på "Alle statuser" og velge "Ikke svart". Da vil du få opp et utvalg med kun de som ikke har svart. Velg alle, og trykk på "Send påminnelse om innkalling".

Søkeord: Invitasjon, invitere, purre, purring