Importere deltagere til et møte
Oppdatert over en uke siden

I Bård kan du importere deltagere til et årsmøte med en Excel-liste. Alternativt, hvis du bruker medlemsregisteret i Bård, kan du legge til deltakere fra medlemslisten.

Importere deltagere fra Excel

Inne på årsmøtet går du til deltagerdialogen og velger "Legg til". Under "Andre" finner du valget for å importere fra Excel. Det er kun mulig å importere deltagere når møtet har status "under planlegging", men du kan når som helst legge til ekstra deltagere enkeltvis.

Last ned malen. Kopier over navn, e-post, og legg til antall stemmer.

Viktig: Kolonnene i Excel-filen du laster opp må være i samme rekkefølge som i malen.

Når du har kopiert inn deltagerne, laster du opp filen. Bård legger deltagerne til i møtet og du kan fortsette planleggingen.

Legg til fra medlemsregisteret

Medlemmer som er registrert i medlemsregisteret i Bård kan enkelt legges til i årsmøtet. I deltageroversikten kan du legge til alle medlemmene, eller basert på medlemskapstype.