Legg til møtedeltagere basert på medlemskapstype
Oppdatert over en uke siden

Hvis du skal ha et møte, men kun ønsker å invitere en bestemt gruppe medlemmer kan du legge til deltagere basert på medlemskapstypen de har. Først må du opprette medlemstypene og organisere medlemmene etter disse.

1. I deltageroversikten, klikk på "legg til".

2. Klikk på "Medlemmer".

3. Klikk på "legg til med medlemskapstype...".

4. Velg medlemskapstypen du ønsker å legge til i møtet og klikk "legg til"

Alle med medlemskapstypen du valgte blir lagt til i møte. Gjenta prosessen om du skal legge til flere medlemskapstyper.

Søkeord: medlemstype, medlemsmøte