Firmalogo i møteprotokoller
Oppdatert over en uke siden

Hvis du vil ha firmalogoen din inn i møteprotokollene kan du laste opp logoen under innstillinger.

Gå inn på innstillinger for selskapet:

Velg deretter Bård-konfigurasjon, og last opp en logo. Logoen bør være i formatet 1000px bredde og 300px høyde - for beste resultat bør du tilpasse filen i et tegneprogram før du laster den opp.

Du kan da også velge om du vil ha med både logo og firmanavn, eller om du kun vil vise logo eller firmanavnet.

Når du nå lager nye møteprotokoller i PDF-format vil rapporten opprettes basert på valgene du har gjort under innstillinger.