Last opp gamle dokumenter
Oppdatert over en uke siden

I Bård kan du laste opp tidligere møtereferater og dokumenter - slik at alt er samlet på en plass.

For å laste opp dokumenter. Gå til Filer i menyen. Velg dokumenter-mappen som allerede er opprettet for deg, eller lag en ny. Der setter du opp mappestrukturen du vil bruke, og laster opp dokumentene.

Last opp mappestrukturen din

Hvis du har en mappestruktur du er fornøyd med kan du pakke mappen som en zip-fil, og laste opp denne i Bård.

Da får du muligheten til å opprette den samme strukturen som ligger i zip-filen. Bård vil da lage mappene og plassere filene likt som i den opprinnelige mappestrukturen.

Legg til tidligere møter

I tillegg til å laste opp dokumenter, kan du registrere tidligere møter i Bård basert på møtereferatene dine.