Eksport av data
Oppdatert over en uke siden

Hvis du vil eksportere alle data fra Bård, f.eks. for arkivering i et annet system, kan dette gjøres under Innstillinger \ Organisasjon.

Filer, møtereferater, vedlegg i møter og signerte dokumenter vil da eksporteres til en zip-fil (filarkiv) som du kan laste ned og lagre et annet sted.

Hvordan eksportere data fra Bård

For å eksportere data går du til Innstillinger \ Organisasjon. Trykk Eksporter data, og bekreft at du ønsker å starte eksporten.

Avhengig av hvor mye data du har lagret i Bård kan dette ta noen minutter. Du vil få en epost når eksporten er ferdig, og resultatet legger seg da samme sted som du startet eksporten.

Roller/tilganger

Du må være superbruker for å starte en eksport. Dokumenter som er markert som private, f.eks. signerte dokumenter som er markert som et personlig dokument, vil av sikkerhetshensyn ikke eksporteres, siden det vil kunne brukes til å få tilgang til andre sine dokumenter.

Nøkkelord: eksport, arkivering, arkiv, eksporter filer, eksporter mapper