Alle samlinger
Hjelpeartikler
Møter
Lage oppgaver til styret
Lage oppgaver til styret
Stian Tønnesen avatar
Skrevet av Stian Tønnesen
Oppdatert over en uke siden

I Bård kan du bruke oppgaver til å holde orden på gjøremål i styrearbeidet. Du kan lage oppgaver direkte på dashbordet, eller inne på en sak.

Lage oppgaver på en sak

Å lage oppgaver på saker er en fin måte å registrere og fordele gjøremål rundt et møte - for eksempel i forberedelsen av sakene, eller i forbindelse med aksjonspunkter som skal følges opp.

Tildel oppgaver og sett en tidsfrist

Du kan tildele oppgaven til deg selv, eller noen andre i styret. Når du tildeler en oppgave, får ansvarlig for oppgaven en varsling på e-post og i Bård. I tillegg blir oppgaven synlig på Dashbordet. Trykker du på kalender-ikonet kan du sette en tidsfrist for oppgaven.

Legge til mer informasjon på oppgaven

Inne på oppgaven kan du legge til en beskrivelse av det som skal gjøres. Du kan også inkludere relevante dokumenter og legge til en kommentar.

Oversikt over oppgavene

Fra dashbordet får du en oversikt over dine oppgaver. I tillegg kan du raskt registrere, tildele og sette en tidsfrist på nye oppgaver. Trykker du på ikonet til høyre går du til oppgaveoversikten. Her kan du se alle oppgavene til styret. Du kan også sortere på styremedlemmer, søke i oppgavene og se hvilke som er fullført.

Legge til oppgaver i referatet

Du kan inkludere oppgavene fra en sak i møtereferatet. I menyen til høyre for oppgavene, klikk på legg til i saksteksten eller vedtaket.

Svarte dette på spørsmålet?