Hvordan delta på digitalt årsmøte via Bård?
Oppdatert denne uken

Når du deltar på et digitalt årsmøte i Bård - kan du lese og stemme på sakene fra mobilen eller datamaskinen.

Steg 1 - sjekk din e-post for møteinvitasjon:

Du motta en e-post som inneholder listen over sakene som skal behandles, samt en link til det digitale årsmøtet.

E-posten vil se noe slik ut:

Her klikker du på knappen "Gå til møtet i Bård"

Ikke fått e-posten med link til årsmøtet?

1. Sjekk om e-posten kan ha havnet i din spam-folder.

2. Alternativt, ta kontakt med ledelsen i organisasjonen din, for å sjekke om det kanskje er registrert feil e-postadresse.

Steg 2 - logg inn med engangskode:

Du vil nå se siden for innlogging til møtet:

Her klikker du på "Send engangskode" knappen. Da får du tilsendt en engangskode til samme e-postadresse. Denne ser slik ut:

Koden skriver du inn her:

Når koden er godkjent tas du videre til det digitale årsmøtet.

Steg 3 - gå gjennom sakene og avgi dine stemmer:

Inne på møtet vil du få opp sakslisten.

Slik ser det ut på mobil:

Slik ser det ut fra en datamaskin:

Nå går du gjennom sakene. Start med å klikke deg inn på den første saken.

På vedtakssaker vil avstemningene ligge nederst, og du trykker på et av alternativene for å avgi din stemme.

Bruk pilen nederst til høyre for å gå videre til neste sak:

På datamaskin klikker du på neste sak i sakslisten:

Steg 4 - bekreftelse:

Når du har gått gjennom alle sakene og avgitt dine stemmer, vil du få opp en melding om at du har stemt på alle sakene:

Du er nå helt ferdig, og kan klikke "Logg ut" her: