Hvordan bruke årsplanleggeren

Finn ut hvordan du bruker Bård til å planlegge styreåret

Oppdatert over en uke siden

Årsplanleggeren gjør det enkelt å sette opp møtene og sakene for hele året. Planleggeren finner du enten på dashboardet eller inne på Møter > Planlegg året.

Før du planlegger møtene er det en fordel å sette opp saksmaler. Hvis du har et aksjeselskap så har Bård allerede lagt inn forslag til standardmaler som bør behandles i løpet av et år.

1) Velg antall møter

Hvor mange møter ønsker dere å kjøre per år.

2) Velg datoer

Bård fordeler møtene utover året for deg. Dra og slipp møtene til en annen måned eller trykk på datoen for å endre.

3) Velg saker

Her velger du hvilke saker som skal behandles i de ulike møtene. Dette vil Bård foreslå å gjøre automatisk basert på saksmalene dine, men du kan legge til, fjerne eller flytte saker hvis du vil. Dra sakene fra listen til høyre over i møtet til venstre, og sorter sakene i møtet hvis du ønsker det.

Ligger det saksforslag - altså saker som f.eks. er et innspill fra ansatte eller lignende - så vil også de kunne dras inn i møter fra planleggeren her.

4) Bekreft

I siste steg får du en oversikt over møtene og sakene som planleggeren vil opprette for deg. Når du har bekrefter vil møtene legge seg da med status "Under planlegging" og vil være tilgjengelig under Møter i toppmenyen. Du kan når som helst gå inn på et individuelt møte og fortsette planleggingen.