Importering av medlemmer til Bård
Oppdatert over en uke siden

Når du skal i gang med medlemsregisteret i Bård, kan du spare tid ved å bruke vår innebygde importfunksjon.

Før du starter importeringen, bør du først fullføre oppsettet av medlemsregisteret i Bård. Da vil medlemskapstyper og tilleggsfelt være tilgjengelige i importmalen.

Klikk på importer medlemmer for å komme i gang.

Den enkleste måten å importere medlemmer på, er ved å bruke Excel-malen i Bård. Den laster du ned her:

Kopier medlemmene over i malen

Når du har lastet ned malen, åpner du filen i Excel for å kopiere inn medlemmene. For best mulig arbeidsflyt, har du medlemslisten du skal kopiere fra åpen i en egen fane.

Kopier info fra medlemslisten og lim inn i riktig kolonne i malen. Du velger selv hvilke kolonner du fyller inn, men som et minimum må du fylle ut navn og e-post og medlemskapstype (se gyldige verdier nederst for hvilke medlemskapstyper du har opprettet).

Det er viktig at du ikke fjerner eller legger til egne kolonner. Hvis du for eksempel ikke skal importere Medlemsnr, så lar du denne kolonnen stå tom.

Søkeord: Medlemsregister, medlemmer, importering, import, medlemskap