Logge inn på Bård
Oppdatert over en uke siden

Du kan logge inn på Bård med engangskode på e-post, med passord, eller med din Google- eller Microsoft-konto.

Alle disse alternativene er like trygge, og vil du høyne sikkerhetsnivået på innloggingen din ytterligere kan du i tillegg skru på tofaktor-autentisering (2FA).

Innloggingssiden finner du alltid ved å klikke på "Logg inn" øverst på brd.no.

Innlogging med engangskode på e-post:

1. Gå til innloggingssiden til Bård.

2. Skriv inn e-postadressen din og klikk på "Logg inn med e-post".

3. Du vil motta en engangskode på e-postadressen din.

4. Skriv inn denne koden i feltet på neste side.

5. Når du har skrevet inn koden din blir du sendt videre til Bård automatisk.

Innlogging med passord:

1. Gå til innloggingssiden til Bård.

2. Nederst på innloggingssiden er det en link til å "logge inn med passord", klikk på denne.

3. Skriv inn e-postadressen og passordet ditt.

4. Klikk på "Logg inn" for å få tilgang til Bård-kontoen din.

Innlogging med Google:

1. Gå til innloggingssiden til Bård.

2. Klikk på "Logg inn med Google".

3. Klikk på riktig Google konto i neste steg.

Innlogging med Microsoft:

1. Gå til innloggingssiden til Bård.

2. Klikk på "Logg inn med Microsoft".

3. Velg riktig Microsoft konto.

Vanlige utfordringer

Du er invitert til et styre, men får beskjed om at "vi fant ingen brukere med denne e-postadressen" når du skal logge inn.

Her er du nok invitert med en annen e-post adresse enn den du forsøker å logge inn med. Ta kontakt med den som inviterte deg, og be vedkommende invitere deg på nytt med riktig e-postadresse.