Videomøter med Bård
Oppdatert over en uke siden

Oppsett av videomøter med Bård

Hvis møtet skal holdes på Teams, Google Meet, Zoom eller en annen videokonferanseløsning, åpner du først vinduet for tid og sted.

Bård støtter automatisk opprettelse av videomøter på Microsoft Teams og Google Meet. Om du skal benytte en av disse plattformene, oppretter du enkelt videomøtet ved å velge dette i menyen ved siden av feltet.

Her vil det dukke opp et nytt vindu hvor du gir Bård tilgang til å opprette møter via din Google- eller Microsoft-konto. Linken settes deretter inn i feltet, og du kan klikke på "Lagre"-knappen.

Dersom du allerede har en videolink som skal brukes, eller om møtet skal foregå på en annen videoplattform, legger du bare linken inn i feltet "Videomøte".

Hvordan delta på videomøter med Bård?

Videomøter i Bård fungerer i utgangspunktet helt likt som vanlige møter. Eneste forskjell er at man som deltaker vil se en knapp "Åpne videomøte" i innkallingen og på møtet i Bård. Klikk på denne, så kommer du inn i videokonferansen.

Søkeord: Whereby, GotoMeeting, Skype