Sikkerhet
Sette opp tofaktorautentisering (2FA)
Oppdatert over en uke siden

Bård gir deg muligheten til å aktivere tofaktorautentisering (2FA) for å øke sikkerheten på kontoen din. Du kan bruke enten mobil-app eller SMS som 2FA metode.

Aktivering av 2FA via SMS:

1. Logg inn i Bård.

2. Klikk på ditt profil-ikon øverst til høyre, og deretter på "Min profil"

3. Klikk på "Aktiver 2FA med SMS"

4. Skriv inn ditt telefonummer og klikk send.

5. Skriv inn koden du mottar på SMS i feltet på neste steg, og klikk "Bekreft".

6. Nå er mobilnummeret bekreftet og du kan aktivere 2-faktor via SMS ved å klikke på "Ja, gjerne"

Aktivering av 2FA via app

1. Logg inn i Bård.

2. Klikk på ditt profil-ikon øverst til høyre, og deretter på "Min profil"

3. Klikk på "Aktiver 2FA med app"

4. I din 2FA-app, skann QR-koden og lim skriv inn gjeldende kode. Klikk deretter "Bekreft kode"

5. Kopier sikkerhetskodene i neste steg, og lagre disse på et trygt sted.