Saksnummer i Bård
Oppdatert over en uke siden

Automatisk nummerering av saker

Bård hjelper deg å nummerere sakene riktig på møtene dine, og lager automatisk unike saksnummer når innkallingen sendes. Disse følger formatet År/Møtenummer/Saksnummer.

Manuell nummerering av saker

Ønsker du å bruke dine egne saksnumre, eller fortsette en nummerserie fra tidligere, kan du gå til Innstillinger > Møter og velge at saksnummer skal legges inn manuelt. Da legger du bare inn saksnummer i tittelen på sakene for å få riktig nummerering.

Fortsette med eksisterende nummerserie

Dersom dere har gjennomført møter tidligere i år og ønsker å fortsette med samme format/serie på nummereringen, følg disse stegene:

1. Åpne innstillinger for møter og endre til manuelle saksnummer.

2. Opprett et nytt styremøte og legg inn saksnummer med ønsket format i tittelen på sakene.

Til neste år kan dere velge om dere vil endre til Bårds automatiske nummerering igjen.

Hvordan endre saksnummer etter innkallingen er sendt

Når innkallingen sendes ut blir saksnumrene låst. Dersom du senere endrer rekkefølgen på sakene, kan du trykke på "Oppdater saksnummer" for å generere nye saksnumre basert på den oppdaterte rekkefølgen. Du finner dette valget i menyen over sakslisten.