Hvis du har mange selskaper i et konsern tilbyr Bård kan du forenkle styrearbeidet enda mer, ved at du kan kopiere møter/saker mellom selskapene du har tilgang til på en enkel måte.

I tillegg får du en prisgunstig lisens hvis du har mange selskaper i samme konsern. Fakturaen sendes da morselskapet.

Kom i gang

Først av alt må du kjøpe en konsernlisens for morselskapet som de andre selskapene skal knyttes mot.

Trykk Velg abonnement i toppmenyen, eller under Innstillinger \ Abonnement

Velg deretter Konsern som abonnement og trykk Kjøp

Koble datterselskap til konsernet

For å koble et selskap til konsernet går du til datterselskapet (eller oppretter et nytt selskap hvis det ikke finnes allerede). Et nytt selskap kan opprettes i menyen ved å bruke denne funksjonen:

Når du har opprettet det nye selskapet og skal aktivere en lisens vil du som superbruker i både konsernet og datterselskapet få opp et nytt valg. Her kan du velge å koble lisensen til konsernet, slik at du får en rabattert pris for datterselskapet.