Konserner i Bård
Oppdatert over en uke siden

Hvis du har mange selskaper i et konsern Bård kan du forenkle styrearbeidet enda mer, ved at du kan kopiere møter/saker mellom selskapene du har tilgang til på en enkel måte.

I tillegg får du en prisgunstig lisens hvis du har mange selskaper i samme konsern - alle tilknyttede selskaper får 50% rabatt på lisensen de velger.

Fakturaen sendes da morselskapet.

Kom i gang

Først av alt må du kjøpe en konsernlisens for morselskapet som de andre selskapene skal knyttes mot.

Trykk Velg abonnement i toppmenyen, eller under Innstillinger \ Abonnement:

Trykk deretter Velg Bård Premium for å aktivere et abonnement med konsernfunksjonalitet:

Koble datterselskap til konsernlisensen

For å koble et selskap til konsernet går du til datterselskapet (eller oppretter et nytt selskap hvis det ikke finnes allerede). Et nytt selskap kan opprettes i menyen ved å bruke denne funksjonen:

Når du har opprettet det nye selskapet og skal aktivere en lisens vil du som superbruker i både konsernet og datterselskapet få opp et nytt valg. Her kan du velge å koble lisensen til konsernet, slik at du får en rabattert pris for datterselskapet.

Når du har valgt et konsern du vil knytte lisensen for datterselskapet mot vil prisene automatisk reduseres med 50%. Du velger da abonnementet som passer for datterselskapet, f.eks. Bård Standard eller Bård Pro.