Alle samlinger
Hjelpeartikler
Diverse
Kom i gang som distributør
Kom i gang som distributør
Kjetil Ek avatar
Skrevet av Kjetil Ek
Oppdatert over en uke siden

Det tar bare noen minutter å komme i gang som distributør - under har vi satt opp punktene som må gjennomføres før du begynner å invitere inn kundene dine.

Nå som du er satt opp som distributør i Bård har du fått tilgang til et nytt menypunkt i hovedmenyen, "Distributør". Dette er tilgjengelig for superbrukere i styret og rådgivere du inviterer.

Rådgivere vil få opp et dashboard der får informasjon om status for seg selv, og kan invitere inn kunder (leads) og opprette selskaper for kunder, og følge status.

Som administrator vil du få et eget dashboard som gir en oversikt for hele selskapet, og der du kan legge til rådgivere.

Inviter rådgivere

Du kan også registrere hvem som skal sette opp Bård for kundene dine, typisk regnskapsførere som skal bidra i styrearbeidet til kundene. Bruk knappen Admin i skjermbildet over for å invitere andre rådgivere (dette krever superbrukertilgang).

Du legger også enkelt til deg selv som rådgiver, hvis du skal jobbe ut mot kunder selv ved å bruke Legg til under. Andre rådgivere inviterer du ved å bruke menypunktet Rådgivere.

Når du inviterer en rådgiver vil de motta en e-post der de registrerer seg enkelt som bruker i Bård, og får da tilgang til dashboardet over.

Rådgivere vil ikke ha tilgang til styredokumenter for byrået, men når en av brukerne i listen oppretter et nytt styre i Bård vil styret automatisk kobles til byrået for beregning av provisjon.

Registrering av leads/potensielle kunder

Hvis du vil tipse en potensiell kunde om Bård kan du sende de en e-post fra dashboardet, så vil de automatisk kobles til deg som distributør hvis de senere registrerer seg.

Personen får da en e-post, der de kan akseptere å få mer informasjon om Bård. Hvis de godkjenner dette vil vi sende de mer informasjon på e-post de neste ukene / månedene for å øke sannsynligheten for at de tar i bruk Bård.

Uansett vil provisjon automatisk knyttes til dere hvis brukeren senere kjøper et abonnement i Bård.

Registrering av gratis prøveperiode for et foretak

Hvis du vil ta en mer aktiv rolle i styrearbeidet til kunden, f.eks. som styresekretær/rådgiver, kan du også opprette en prøveperiode for selskapet. Søk frem selskapet her med navn eller organisasjonsnummer, og følg veiledningen.

Når foretaket er registrert i Bård kan du invitere inn resten av brukerne, eller kjøre en gjennomgang i et møte sammen med kunden.

Når kunden senere aktiverer et abonnement kobles dette automatisk til dere som distributør, mens faktura sendes til sluttkunden på EHF eller e-post.

Partnerside

Som distributør kan du også få din egen partnerside med informasjon om deg som distributør og kontaktinformasjon. Partnersiden gjør det enda enklere å få kundene dine inn i Bård.

Kunder som kommer inn til Bård via partnersiden din, og som registrerer seg i løpet av 15 dager, vil automatisk knyttes til deg som distributør for beregning av provisjon - helt uten at du eller dine ansatte gjør noe. En lenke til partnersiden kan f.eks. deles i nyhetsbrev, eller som en lenke fra deres egne nettsider.

En partnerside vil se omtrent slik ut: https://brd.no/partnere/eksempelbyraaet.

Andre spørsmål?

Har dere noen spørsmål får dere raskt svar ved å bruke chaten nede til høyre i løsningen.

Svarte dette på spørsmålet?