Alle samlinger
Hjelpeartikler
Kom i gang
Avdelinger, utvalg eller understyrer
Avdelinger, utvalg eller understyrer
Stian Tønnesen avatar
Skrevet av Stian Tønnesen
Oppdatert i går

Med Bård holder du enkelt orden på styrearbeidet i bedrifter, lag og foreninger.

Hvis dere har flere utvalg, avdelinger eller understyrer, kan du enkelt sette opp en egen Bård for disse, og deretter invitere medlemmene. Da får de inviterte medlemmene tilgang til innhold som kun gjelder deres styre eller avdeling. Styremedlemmer i hovedstyret (altså styret som avdelingen opprettes under) vil ikke ha tilgang med mindre de inviteres også til den nye avdelingen.

Hvis et medlem sitter i flere styrer er det bare å invitere til det nye styret ved å bruke epostadressen de er registrert med, så vil det dukke opp automatisk neste gang de logger inn.


Hvordan legge til en avdeling i Bård

Når du har opprettet et lag eller forening i Bård, får du opp denne boksen øverst til høyre på dashboardet.


Du kan også bruke menyen oppe til høyre, og velge "Ta i bruk Bård i en ny avdeling"


Du vil da få opp denne dialogen for å opprette avdelingen. Her skriver du ganske enkelt inn navnet på avdelingen, utvalget eller styret. Vi legger automatisk på navnet på den gjeldende hovedorganisasjonen på alle møtereferater, eposter m.m., så her anbefaler vi at du bare bruker navnet på avdelingen det gjelder. Du kan uansett endre dette i ettertid.

Dersom alle brukere i hovedstyret skal ha tilgang til denne avdelingen lar du sjekkboksen nederst stå krysset av. Dersom du ikke ønsker dette, fjerner du krysset og går videre.


Når dette er gjort vil du bli sendt automatisk til det nye styret. Bård har allerede lagt deg til som superbruker, så da gjenstår det bare å invitere resten av styret til Bård. Lykke til!

Har du spørsmål, tips til forbedringer eller noe du lurer på ang. lag og foreninger i Bård? Fyr oss en melding på [email protected] 😊

Svarte dette på spørsmålet?