Alle samlingerHjelpeartiklerDiverse
Send investoroppdateringer
Oppdatert over en uke siden

Med Bård er det enkelt å holde investorene oppdatert. Gå til Eiere > Investoroppdateringer for å komme i gang.

I utgangspunktet sendes meldingene til alle aksjonærene sine kontaktpersoner, men du kan endre dette ved å trykke på linken ved siden av mottakerne. Da kan du velge å sende en oppdatering kun til utvalgte aksjonærer basert på hvilken aksjeklasse de tilhører.

Inne på oversikten vil du kunne se en liste over tidligere sendte oppdateringer, og eventuelt utkast til meldinger du har liggende.

Merk at når du bruker investoroppdateringer så sendes den fullstendige teksten ut som en e-post eller SMS til mottakerne. Unngå derfor å inkludere potensiell sensitiv informasjon i disse meldingene.

For å kunne sende investoroppdateringer må du ha et Bård Business eller Enterprise-abonnement.