Alle samlingerHjelpeartiklerDiverse
Send meldinger til styret
Oppdatert over en uke siden

For å sende e-post eller SMS til styret kan du benytte deg av meldingssenteret. Dette finner du alltid på papirfly-ikonet oppe til høyre.

Hvis du ønsker å legge opp til en dialog rundt et tema kan du bruke diskusjoner. Da vil brukerne også få mulighet til å svare på meldingene slik at dere holder all kommunikasjon samlet.

Send kun til enkeltbrukere

Du kan endre hvem som skal motta meldingen ved å trykke på linken ved siden av mottakerne inne på meldingen.

Inkludere vedlegg

Hvis du sender meldingen som e-post kan du også legge til vedlegg. Da vil disse legge seg som et vanlig vedlegg i e-posten til mottakeren.

Send melding til møtedeltagere

Hvis meldingen din gjelder et møte kan du sende melding til deltagerne direkte fra møtet.

Merk at når du bruker meldingssenteret så sendes den fullstendige teksten ut som en e-post eller SMS til mottakerne. Unngå derfor å inkludere potensiell sensitiv informasjon i disse meldingene.

Nøkkelord: mail, email