Alle samlingerHjelpeartiklerDiverse
Send meldinger til styret
Oppdatert over en uke siden

For å sende e-post eller SMS til styret kan du benytte deg av meldingssenteret. Dette finner du alltid på papirfly-ikonet oppe til høyre når du er inne på en organisasjon.

Hvis du ønsker å legge opp til en dialog rundt et tema kan du bruke diskusjoner. Da vil brukerne også få mulighet til å svare på meldingene slik at dere holder all kommunikasjon samlet.

Send kun til enkeltbrukere

Du kan endre hvem som skal motta meldingen ved å trykke på linken ved siden av mottakerne inne på meldingen.

Inkludere vedlegg

Hvis du sender meldingen som e-post kan du også legge til vedlegg. Da vil disse legge seg som et vanlig vedlegg i e-posten til mottakeren.

Merk at når du bruker meldingssenteret så sendes den fullstendige teksten ut som en e-post eller SMS til mottakerne. Unngå derfor å inkludere potensiell sensitiv informasjon i disse meldingene.

Nøkkelord: mail, email