Alle samlingerHjelpeartiklerDiverse
Send meldinger til medlemmer
Oppdatert over en uke siden

For å sende ut informasjon til medlemmer fra Bård går du til Medlemmer > Meldinger.

Herfra har du muligheten til å sende informasjon på både e-post og SMS.

Endre mottakere

Du kan endre hvem som skal motta meldingen ved å trykke på linken ved siden av mottakerne inne på meldingen.

Du sender i utgangspunktet til alle, men du kan velge å kun sende til enkelte medlemstyper.

Vedlegg i e-post

Hvis du sender meldingen som e-post kan du også legge til vedlegg. Da vil disse legge seg som et vanlig vedlegg i e-posten til mottakeren.

Sende en SMS

Du kan også sende SMS til medlemmer som har et registrert telefonummer.

SMS koster 1 kr per SMS per mottaker. Hvis meldingen er over 160 tegn vil teksten deles opp i flere SMS per mottaker.

Endre avsendernavn på SMS

Avsendernavn på SMS er begrenset til 11 tegn. Bård tar utgangspunkt i de første 11 tegnene i navnet på organisasjonen din, og ønsker du å endre på dette kan du gjøre det under Innstillinger > Bård-konfigurasjon.

Søkeord: mail, epost, utsendelse