Diverse
Send meldinger til styret og medlemmer
Oppdatert over en uke siden

Fra meldingssenteret i Bård kan du sende informasjon til styret og medlemmer på e-post og SMS. Du får også en oversikt over meldinger du har sendt tidligere.

Endre mottakere

Når du skal sende en e-post eller SMS, kan du velge hvem som skal motta meldingen her.

Du sender i utgangspunktet til alle, men du kan velge å kun sende til enkelte medlemstyper. Sender du en melding til styret, kan du velge blant styremedlemmene.

Vedlegg i e-post

Du kan inkludere et vedlegg i e-posten ved å trykke her:

Sende en SMS

Har du registrert medlemmene og styret med telefonnr i Bård, kan du sende dem en melding på SMS.

SMS koster 1 kr per SMS per mottaker. Hvis meldingen er over 160 tegn vil teksten deles opp i flere SMSer per mottaker.

Endre avsendernavn på SMS

Avsendernavn på SMS er begrenset til 11 tegn. Bård tar utgangspunkt i de første 11 tegnene i navnet på organisasjonen din. Heter organisasjonen din Styreforeningen, vil avsendernavnet automatisk bli Styreforeni.

Ønsker du å endre på avsendernavnet kan du gjøre dette under Innstillinger > Bård Konfigurasjon.

Søkeord: mail, epost, utsendelse