Sikkerhet
Påkrevd tofaktorautentisering (2FA)
Oppdatert over en uke siden

Tofaktorautentisering, ofte kalt 2FA, er et ekstra beskyttelseslag når du logger inn på Bård.

Brukere kan benytte SMS, eller en autentiseringsapplikasjon som 2FA-kode. Når brukere logger inn og har tilgang til et betalt abonnement, vil de oppfordres til å aktivere 2FA. Det kan også gjøres under Min profil.

Mer om hvordan tofaktorautentisering settes opp for en bruker er beskrevet her:

Påkrevd 2FA for alle brukere

Normalt er det opp til hver enkelt bruker i Bård om de vil aktivere 2FA ved innlogging.

Noen selskaper har imidlertid ekstra krav til sikkerhet, og vil derfor å gjøre dette obligatorisk for alle brukere.

I Bård kan dette aktiveres under Innstillinger \ Brukere (tilgjengelig for alle med Pro, Active eller Premium abonnement):

Hvis dette aktiveres må alle brukere aktivere 2FA før de kan bruke noen funksjoner i Bård.

Nøkkelord: Påkrevd 2FA, obligatorisk tofaktorinnlogging, tofaktor-autentisering, tofaktor-kode, 2 faktor