Uni Økonomi V3 er et brukervennlig og funksjonsrikt økonomisystem levert av Uni Micro: https://uniokonomi.no/

Systemet er et windowsprogram som installeres enten på en PC eller en server. Når Bård henter data fra Uni Økonomi gjøres det gjennom webportalen Uni24 som er koblet opp til Uni Økonomi.

For å koble Bård til Uni Economy følger du disse stegene:

Først av alt må Uni24 må aktiveres i Uni Økonomi hvis det ikke er gjort fra før. Dette kan du lese mer om hos Uni Micro: https://support.unimicro.no/kundestotte/uni24/uni24/uni24-innstillinger/oppstart

Det er da viktig at produktet Uni24 Styreportal aktiveres, eller eventuelt legges til hvis du allerede har tatt i bruk Uni24 før.

Det er også viktig at Uni24 er oppdatert til minimum versjon 3.0.7 her:

Det må også opprettes en ny bruker, som kun bør benyttes til å koble Bård til Uni24. Kall f.eks. brukeren BaardUser og gi den et passord. Dette trenger du i neste steg, når du skal aktivere integrasjonen i Bård.

Gå inn på Innstillinger i toppmenyen:

Velg Regnskap i menyen til venstre, finn Uni Økonomi i listen over systemer, og trykk Koble til:

Legg deretter inn firmanavn og brukernavnet/passordet du opprettet i Uni Økonomi tidligere her:

Trykk Logg inn, og Bård vil sjekke at nødvendige tilganger er satt opp.