Med Tripletex er regnskap gjort smart, enkelt og effektivt både for små og store firmaer. Du kan lese mer om Tripletex her

For å koble Bård til Tripletex følger du disse stegene.

Hvis ikke Integrasjoner modulen er aktivert må denne aktiveres først i Tripletex. Logg på og gå til Selskap \ Vår kundeside. Integrasjoner modulen er p.t. gratis hvis du har tilgang til den, men dette kan endre seg senere.

Gå deretter inn på Min Profil, klikk på Mer og deretter på API-tilgang.

Der velger du "Ny nøkkel" og velger "Tilpasset oppsett", velg "Alle tilganger", og legg inn "Bard_Restack" som applikasjonsnavn. Gi nøkkelen et navn, f.eks. "Bard_Restack" og klikk Opprett nøkkel.

Når nøkkelen er opprettet får du opp informasjon om at nøkkelen som har blitt opprettet. Dette er brukernøkkelen du skal kopiere og lime inn i Bård for å koble til Tripletex.

Nøkkelen vil kun vise denne ene gangen, så lagre den en plass du kan finne igjen senere. Om du genererer en ny nøkkel vil ikke den forrige fungere lenger, og den nye må legges inn i Bård for at integrasjonen skal fungere.

Resten av aktiveringen av integrasjonen mot Tripletex gjør du i Bård.

Gå inn på Innstillinger i menyen oppe til høyre:

Velg Regnskap i menyen til venstre:

Finn Tripletex i listen og trykk Koble til:

Nå vil du få opp en rute hvor du kan lime inn brukernøkkelen du opprettet tidligere i Tripletex. Trykk deretter Koble til.

Du blir da sendt tilbake til Bård, og nøkkeltall og regnskapsrapporter fra Tripletex vil straks være tilgjengelig for hele styret!

OBS! Hvis du har mange transaksjoner i regnskapet kan det ta noen minutter før alle transaksjoner er oppdatert og tallene viser riktig