Fiken er et regnskapssystem som gjør regnskap superenkelt. Du kan lese mer om Fiken her.

For å koble Bård til Fiken følger du disse stegene.

Merk at du må aktivere API-modulen i Fiken for at integrasjonen skal fungere. Det finner du i Fiken under Foretak -> Abonnement / Moduler

Deretter bestiller du API-modulen.

Resten av aktiveringen av integrasjonen mot Fiken gjør du i Bård.

Gå inn på Innstillinger i menyen oppe til høyre:

Velg Regnskap i menyen til venstre:

Finn Fiken i listen og trykk Koble til:

Du vil nå bli videresendt til Fiken, og må logge deg inn der.

Deretter gir du Bård tilgang til regnskapsdata.

Du blir da sendt tilbake til Bård, og nøkkeltall og regnskapsrapporter fra Fiken vil straks være tilgjengelig for hele styret!