Med regnskap og bank i én pakke samles alt rundt bedriftens økonomi på samme sted. Det blir lettere å lykkes med bedriften din. Les mer om Sparebank1 Regnskap.

For å koble Bård til Sparebank1 Regnskap følger du disse stegene:

Gå inn på Innstillinger i toppmenyen:

Velg Regnskap i menyen til venstre:

Finn Sparebank1 Regnskap i listen og trykk Koble til:

Du vil nå bli videresendt til Sparebank1 Regnskap, og må logge deg inn der med brukeren din.

Velg hvilket selskap du vil koble Bård til, og aksepter avtaler. Du blir da sendt tilbake til Bård, og nøkkeltall og regnskapsrapporter fra Sparebank1 Regnskap vil straks være tilgjengelig for hele styret!