Koble Bård til SpareBank 1 Regnskap
Oppdatert over en uke siden

Med regnskap og bank i én pakke samles alt rundt bedriftens økonomi på samme sted. Det blir lettere å lykkes med bedriften din. Les mer om SpareBank 1 Regnskap.

For å koble Bård til SpareBank 1 Regnskap følger du disse stegene:

Gå inn på Innstillinger i toppmenyen:

Velg Regnskap i menyen til venstre:

Finn SpareBank 1 Regnskap i listen og trykk Koble til:

Du vil nå bli videresendt til SpareBank 1 Regnskap, og må logge deg inn der med brukeren din.

Velg hvilket selskap du vil koble Bård til, og aksepter avtaler. Du blir da sendt tilbake til Bård, og nøkkeltall og regnskapsrapporter fra Sparebank1 Regnskap vil straks være tilgjengelig for hele styret!