Språk i Bård
Oppdatert over en uke siden

Bård er tilgjengelig både på norsk og engelsk. Du kan velge hvilket språk som brukes i grensesnittet for deg personlig, samt hvilket språk som skal gjelde for organisasjonen (tekst på standardsaker i møter o.l.).

Endre språk i grensesnitt

For å endre språket i Bård for deg personlig, åpne menyen og klikk på språkvalget her:

Her kan du velge mellom norsk og engelsk, og Bård lastes inn på nytt med valgt språk.

Endre standardspråk for organisasjonen

Dersom du ønsker å endre språket i møtereferater og tekst i standardsaker, kan dette gjøres ved å gå til Innstillinger.

Valget du gjør her vil gjelde for møtereferater og standardtekster i hele organisasjonen, men vil ikke påvirke visningsspråket i grensesnittet.

Merk at hjelpeartikler, guider og standard-saksmaler fra Bård ikke er tilgjengelig på engelsk.

Søkeord: english, norwegian, language